30 Eylül 2010 Perşembe

Şampiyonlar Ligini Oynatan Ülkeler

Şampiyonlar ligine renk katan, kalitesini arttıran, diğer kıtalarda izlenmesine neden bir istatistik, hangi ülkeden kaç futbolcu şampiyonlar liginde. İki kategoriye ayırcam, 1. Avrupada hariç diğer kıtalardan kaç futbolcu oynuyor, ikinci olarakda Avrupa dahil, genel liste...

Listelerden önce ülkemizin bu duruma katkısına gelirsek, Bursaspor'da dahil olmak üzere 15 futbolcu şampiyonlar liginde ülkemizi temsil ediyor. Bunlardan 11'u Bursada oynuyor, geriye kalan 4 futbolcu ise şöyle; Hamit Altıntop(Bayern Munich), Cağdaş Atan(Basel), Gökdeniz Karadeniz(Rubin Kazan), Mehmet Topal(Valencia)

İlk Liste

Afrika
9 - Kamerun
6 - Nijerya
5 - Gana
4 - Fildişi Sahilleri
3 - Mali
3 - Senegal
3 - Güney Afrika
2 - Kenya
2 - Fas
1 - Cezayir
1 - Angola
1 - Burkina Faso
1 - Kongo
1 - Gambiya
1 - Mozambik
1 - Sierra Leone
1 - Uganda
1 - Zambiya

Golden Goals.2 : Adebayor



Seriye devam ediyoruz. 2. sırada Abebayor'un Newcastle'a 2007 yılında attığı güzel gol var.

Golden Goals.1 : Thierry Henry

Twitter ve Futbol


Sosyal siteler konuşmak için randevu almanız gereken insanları  -verirlerse tabi-, fotoğraf çektirmek için can attıklarımızı bir tık kadar yakınımıza getirdi. Bizim de foto çektirmek ve konuşmak istediklerimiz futbolcular. Şimdilik bu mümkün gözükmüyor ama yakında o da olur. Şimdilik onlara direkt yazmakla yetinmeliyiz. Bunun için de Twitter en popüler olanı. Altta Twitter kullanan futbolcuların listesini yapmaya çalışcam ,elimden geldiği kadar güncellemeye gayret göstercem...

Şampiyonlar Ligi 2. Hafta: İkinci Gün

C Grubunda; Bursa, en az 1 puan olması gereken maçta, Glasgow'a 1-0 yenildi. Gol Naismith'den 18' geldi. Valencia maçına göre Bursa daha istekli gözüktü ama puan için yeterli olmadı.

Grubun diğer maçında Manu evinde Valencia'yı sezon başında aldığı forveti Hernandez'in ayağından bulduğu golle yenerek grupta zirveye oturdu. Mehmet Topal bu maçta 86' Albeldanın yerine oyuna girdi. 

29 Eylül 2010 Çarşamba

Golden Goals.1 : Thierry Henry



Usa.Arsenal.com, Arsenal tarihihinin altın golleri serisi oluşturmuş,toplam 50 tane altın gol. İlk sırada Thierry Henry'in 2002 yılında West Ham'a attığı gol var.

Şampiyonlar Ligi 2. Hafta: Birinci Gün

+ Gecenin ilk maçında Spartak Moskova, Zilinayı 3-0 gibi net bir skorla yendi.

G: Ari 34', 61' -  Ibson 89'

+ Basel öne geçtiği maçta Bayern'i durdurdu ama Schweinsteiger(bakarak bile zor yazdım)'ı durduramadı.

G: A. Frei 18'(Basel) - Schweinsteiger 56'(p), 89'

+ Arsenal zorlandığı maçta Jovanoviç'in atılmasıyla Partizan deplasmanından kayıpsız dönmeyi başardı.

G: Cleo 33' (p) (Partizan) - Arshavin 15', Chamakh 71', Squillaci 82'(Arsenal)

+  Roma 20 dakikasına 0-0  girilen maçta Cluj evinde 2-1 yendi ve İnter maçından sonra Şampiyonlar liginde de güven tazelemiş oldu.

G: Mexes 69', Borriello 71'(Roma) - Rada 78'(Cluj)

+ Şampiyonlar liginin artık tecrübeli takımlarından olan Shakhtar Donetsk süpriz takım Bragayı deplasmanda 3-0 gibi net bi skorla yenerek Braga'ya şampiyonlar ligi dersi verdi bi nevi.

G: Luiz Adrianp 56' , 72'  Douglas Costa 90+2' (p)


+ Real Madrid zorlandığı maçta Fransada Auxerre'ı Di Marianın güzel golüyle 1-0 yendi ve Milan maçı öncesi 2 de 2 yaptı.

G: Di Maria 81'

+ Milan zorlanmaya devam ediyor. Ajax'ın şansızlığı ev sahibi avantajını kullanamadılar.

G: El Hamdaoui 23'(Ajax)  İbrahimoviç 37'(Milan)

+ Chelsea hafta sonu oynadığı City maçının etkisinden çabuk çıkmış Marsilyada ki düşüş devam ediyor.

G:  Terry 7' Anelka 28'(p)






28 Eylül 2010 Salı

Gitti Kırk Lira!

             Hafta sonunda 3 maçta 50 lira Kayseri - Trabzon ve Konya - Karabük maçlarına 0 ve Bredanın galibiyetine oynayarak kazandık ama parayı alamadım bazı kişisel nedenlerden dolayı :) neyse. Bu gece üye olduğum acikfutbol.com adresinde  üstte gördüğünüz kuponu yaptım ve bu da tuttu sanırım çakralar açıldı :)

Cadı kazanı!

Dia, Gökhan'ı Şikayet Etti!

Cristian İsyan Etti!

Emre'den Stoch'a Fırça!

     Bu üç haberde Milliyetin Spor sayfasında yer alıyor ilk ikisinde kaynak gösterilmemiş, üçüncü haber kaynak olarak Habertürk gösterilmiş.

         Benim burda anlamadığım bu 3 haberde, 6-2 yendiğimiz Kasımpaşa maçından sonra çıkmış olması. Şu an herşeyin güllük gülistanlık olması gerekmezmiydi. Yani neşeli antreman, Cristian'dan hocamız ne zaman görev verirse o zaman oynarım açıklamsı gelmesi beklenmezmiydi. Ama öyle değil şu an Fenerbahçe'de herkes isyanlarda kısacası Cadı Kazanındayız şu an allah sonumuzu hayır etsin...

İşte Forvet: Niang ve 3 Gol





        Maç hakkında bişeyler yazmadan önce sonunda aradığımız forveti bulduk gibi geliyor Allah nazarlardan saklasın...Top alıyor, saklıyor, hızlı, çalım atıyor, şut çekiyor, kafa vuruyor, çalışkan ne zamandır istediğimiz forvet inşallah böyle devam eder...

      Maça gelirsek; İlk yarı bizim açımızdan bakarsak, ilerde basmaya çalıştık ancak ilerde basmaya alışmamış bir defans hattıyla oynadığımız için ortasaha-defans arasında bir boşluk oluştu bu boşluk nedeniylede çok posizyon verdik tabi bireysel hatalarda vardı bu posizyonları verirken. Ona rağmen Dia'nın etkili oyunu Emrenin güzel golü ve Kaptan'ın penaltısıyla ilk yarıyı 3-2 önde bitirdik.

        İkinci yarıya Caner-Santos, Bilica-Yobo değişiklikleriyle başladık ve ilk yarıda yaptığımız top kayıplarını ikinci yarıda yapmamaya çalıştık, defansın dikkatli oyunuda buna eklenince kaliteli ayaklarımızla bir anda farka gittik. Bu maç gene şunu gösterdi emrenin yanına sağlam bir defansif ön libero şart, emre kalitesinde iki yönlü oynayabilen alabiliyorlarsa ne ala!

Högh

En kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle...

kaynak


Basının dolduruşuna geldim haber gerçeği yansıtmıyormuş...

26 Eylül 2010 Pazar

Tribün 3: NCAAF


Amerika Kolej futbolu maçından tribünden ilginç bir enstantane...

Mirko Vucinic

 Burda yazmıştım, Roma için kritik hafta demiştim,bu kritik haftayı resimdeki adamın 90+1 de attığı golle kayıpsız geçmeyi başardılar. İnter maçı onların ilk galibiyeti oldu aynı zamanda belirli bi süre rahatlamalarına yardımcı olacak. Roma bu sene lige renk getirebilecek bi kadroya sahip biraz dişlerini sıkarlar ve takım olmayı tam olarak başarırlarsa efsana kaptan Totti'ye bi şampiyonluk daha verebilirler...

Not: Maçın özetini burdan izleyebilirsiniz.

25 Eylül 2010 Cumartesi

Tribün 2: Caracas FC


 Kolombiyadan bir Caracas FC  taraftarı... Independiente'ye Copa Sudamericana'da 2-1'nin rövanşında 0-0 kalarak elenmişler...

23 Eylül 2010 Perşembe

Ronaldinho ve 7 Milyon Euro





          Almanya kaynaklı Sportal Sports sitesinin haberine göre Ronaldinho önümüzde ki haflararda Fenerbahçe ile yıllığı 7 milyon Euro ile 2014 yılına kadar anlaşılacağı söyleniyor. Bu anlaşmanın olabilme ihtimalini ise, Milan'ın 9 milyon euro verdiği ronaldinho'nun maaşını 5 milyon çekmek istemesi gösteriliyor.Bonservis ücretinin 4 milyon euro olacağı söyleniyor.

        Bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu transferin gerçekleşmesini istemiyor. İlk neden artık devri geçmiş futbolcuların ülkemize ve takımıma gelmesini istemiyorum.İkinci neden olarakta bonservisi 4 milyon euro olan bir futbolcuya 7 milyon euro maaş verilmesini saçma buluyorum.Tabi bu haber ne kadar doğru bir de o var...

Roma İçin Çanlar Çalıyor

                 Hazırlık maçları dahil olmak üzere yapılan 9 maçta 5 beraberlik 3 mağlubiyet 1 galibiyet ve alınan tek galibiyet ve o galibiyet Serie B'de mücadele eden Pescara'ya karşı 1-0 skorla, gol Totti.

               Sezon başında atılan 7 gole karşılık kalesinde gördüğü 13 gol. İtalya liginde 2 bereberlik 2 mağlubiyet ile 18. sırada ve Şampiyonlar liginde deplesmanda alınan 2-0'lık Bayern Munich mağlubiyeti. Ranieri için iyi sinyaller değil bunlar. 

Futbol Neden Güzel!



Futbol, İngiltere 2. ligindeki bir takımın "Northampton Town" İngiltere Premier Liginde şampiyonluğa oynayan takımı "Liverpool" elemesi yüzünden güzel.

Sakatlık!


          Liglerin başlamasıyla birlikte sakatlık haberleride peşpeşe gelmeye başladı. Bazı sakatlıklar antremanlarda, bazıları ise maçlarda, bazıları futbolcuların kendilerine dikkat etmemelerinden kaynaklanıyor. Benim bu konuda anlatmak istediğim antremanlarda ya da futbolcuların kendilerine dikkat etmemelerinden kaynaklanan sakatlanmalar ya da maç sırasında yaşanan adele sakatlıkları değil.

22 Eylül 2010 Çarşamba

Avrupadan Futbol: Messi

 Ujfalusi'nin Messi'yi sakatladığı an Marca'nın manşetinde (Marca)

           Bu haftaya damgasını vuran resimde de gördüğünüz gibi messi'nin sakatlık posizyonu. Söylenecek söz pozitif futbolu destekleyen birisi olarak Ujfalusi'nin iki maç cezayla kurtulmasını az olarak buluyorum. fikrimi başka bi konuda daha açık bi şekilde anlatcam neyse dönelim asıl konumuza dönelim

Haftanın sürprizleri : İngilteye ve Almanyada sürpriz denilebilecek bi skor olması. Stuttgart'ın 7-0 lık galibiyeti belki bu kategoriye girebilir. Ek olarak Dortmund'un Ruhr derbisinde Schalke'yi deplasmanda yenmesi gösterilebilir. İspanyada da aynı şekilde neredeyse tüm favoriler maçlarını kazanmayı bildi. Hafta içi şampiyonlar liginde galip gelen Milan'ın Catania ile evinde berabere kalması haftanın sürprizlerinden birisiydi.

Golcüler(6 golden fazla atılan maçlar): Almanyadan Stuttgart, B. M.gladbach 7-0 yenerek bu kategoriye girmeye hak kazandı. Bu Kategoriye girmeye yaklaşan maçlar ise 3-2 lik skorla sonuçlanan Manu - Liverpool maçı.

Nağmalup: STSL'de maçı tatil edilen Bursaspor, İngiltere liginde 5 te 5 le giden Chelsea, Hafta içi oynadığı maçla 5 te 5 yapan Mainz 05, 3 te 3 yapan Valencia, İtalyadan 2 galibiyet 1 bereberlikleri bulunan İnter ve Cesena, Fransada 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ile 3. sırada bulunan Rennes ve Rusya liginin Nağmağlup lidersi Zenit.

Seri Bozanlar: Tuncay'ı oynatarak ilk galibiyetiyle tanışan Stoke City, İspanya ligine 2 de 0 la başlayan,  ligin 3 haftasında Zaragozayı evinde 2-0 yenen Racing Santander, Almanyada 4 hafta sonra yenilen Hoffenheim ve 4. haftada ilk galibiyetini alan Wolfsburg seri bozan takımlar.

20 Eylül 2010 Pazartesi

La Bombonera

Söylencek söz yok!

Dengesizlik!



  • İyisiyle kötüsüyle bir derbiyi daha geride bıraktık. Genel olarak tarafsız bi gözle bakarsak zevkli bir maç oldu. Ama iki takımda (en azından bizim için öyle)sahadan istediğini alamadı.
  •   Maç benim açımdan kayseri maçının tekrarı gibiydi bi farkla kayserinin yerinde biz vardık. Kayseri maçını hatırlarsak pas yapan bizdik golleri atan kayseri oldu. Bu maçta pas yapan BJK oldu golü biz attık ama devamını getiremedik ve bir penaltı golüyle beraberliğe razı olduk. Bu dengesizliğe bir çare bulunması gerek.
  •  Aykut Kocaman bazı değişiklikleri yapmakta ağır kalıyor ya da yanlış yapıyor. Kontra atak da gol bulabileceğimiz dakikalarda Alex-Stoch değişikliği yapması gerekirken Cristian'ı oyuna alarak takımada skoru koruyun mesajı verdi.
  • Emre oyundan çıktığı dakika takımda ortasaha die birşey kalmıyor. Devre arasında iyi bir ön libero alınması şart. Paok maçında da aynı durum oldu bu haftaki maçtada...

19 Eylül 2010 Pazar

İlk Derbi, İlk Heyecan



Nefesimi tuttum saat 20.00 bekliyorum. Gerçek oyunumuzu ortaya koyarak yani pas yaparak beşiktaş'ın bu sezon her maçta yapmaya çalıştığı baskıyı kırmamız gerekiyor. Gerisi kolay, onun için tek yapmamız gereken İNANMAK!

Çıkmasını istediğim ilk 11 gelirsek; Volkan- Gökhan,Lugano, İlhan,Santos-Emre,Selçuk,Özer-Stoch,Niang,Dia

biraz fantazi ama iş yapar gibi geliyor özellikle pas konusunda...

17 Eylül 2010 Cuma

Beşiktaş Maçı Öncesi - Emre Belözoğlu

Resmi olduğu iddaa edilen Facebook Sayfasından
 
"Beşiktaş maçını siz taraftarlarımızın desteği ile kazanacağız. Sizlerin inancıyla başaramayacağımız şey yok. Dualarınız; hep bizimle olsun..."
 
 

Beşiktaş Maçı Öncesi - Niang


Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan ''Günün Röportajı'' programına
"Kazanmak adına ne gerekiyorsa yapacağız, çünkü artık kaybetme hakkımız kalmadı'' 

 

16 Eylül 2010 Perşembe

Şampiyonlar Ligi 1. Hafta



A grubunda; Geçenin beraberlik grubunda,Twente geçen senenin şampiyonu İnter'i elinden kaçırdı. Maçtaki tüm goller ilk yarıda geldi. İnter adına Sneijder ve Eto'o, Twente adına Janssen ve Milito(k.k) golleri atan adamlar oldu. Grubun diğer maçında Tottenham 2-0 öne geçtiği maçta Werder'le beraberliğe razı oldu. Goller Bremen adına Hugo Almedia ve Marin'den gelirken, Tottenham'ın gollerini Pasanen(k.k) ve Crouch'dan geldi.

B Grubunda: Benfica İsrail temsilcisi Hapoel'i ilk yarıda ve ikinci yarıda Luisao ve Oscar Cardozo'nun ayağından bulduğu gollerle gruplara galibiyetle başladı. Bu arada Aimar Benfica'da eski günlerini anımasatan bir performans sergiledi. Lyon zorlu geçen maçta Schalke'i Bastos'un ayağından bulduğu golle yenmeye başardı.

Yaşayan Efsane

Dile Kolay Tam 17 Yıldır tek bir takımın formasını giymek ve her zaman takımın en önemli bir parçası olabilmek.17 Yıl içinde sayısız  başarı, büyüksün Del Piero...

15 Eylül 2010 Çarşamba

İyi ki Doğdun Kaptan!


Kim ne derse desin hem kalbimizdesin ve öyle de kalacaksın...

Günün Anısına

İncitti!


 Ertem Şener'in Ozan İpek'in Bruno'ya yaptığı faulden sonra:
"Rakibi biraz incitti sanırım"

         Bu bana göre maçın yorumu, Bursa rakibine karşı sert oynamadı, sarı kart görecek bir posizyon bile yaşanmadı maçta. Tüm posizyonlar Ertem Şener'in dediği gibi rakibi incitici hareketlerle son buldu.

14 Eylül 2010 Salı

Avrupadan Futbol

Haftanın sürprizleri : Barcelonayı yeni golcüsü Valdez'in attığı 2 golle Nou Camp'da deviren Hercules ve Old Trafford'da 90 dakikaya 3-1 yenik durumda giren Everton'un 90+1 ve 90+2. dakikada Cahil ve Arteta'nın golleriyle beraberliği kurtarmayı bildi ve futbolun 90 dakika olduğunu herkese bir kez daha hatırlattı Son olarak geçen sezon son ana kadar şampiyonluğu kovalayan bu seneye de kadrosunu güçlendirerek giren Roma'nın deplasman da Cagliariden 5 yemesi oldu.

Golcüler(6 golden fazla atılan maçlar): Trabzonspor güzel futboluyla Sivasspor'u 6-1 yenmesi(Alanzinho'nun pası mükemmeldi), Malaga'nın deplasmanda Zaragoza'yı 5-3 yenmesi ve Zaragozanın kalecisinin Leo Franco olduğunu bir kez daha hatırlatalım, Everton&Manu maçı 3-3 biterek listemize girmeye hak kazandı. İtalya Liginde Cagliari - Roma maçı 5-1 ve Juventus - Sampdoria 3-3 bitti. Sampdoria'nın Cassano önderliğinde çok can yakacağı belli oldu.

Nağmalup: İngiltere'de Chelsea 4 de 4,  Türkiyede Bursaspor 4 de 4, Almanyada Hoffenheim ve Mainz 3 de 3, İspanyada Atletico Madrid ve Valencia 2 de 2, İtalyada Chiveo 2 de 2, Fransada Rennes(2.) 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve Rusyada Zenit 18 maç sonunda 14 galibiyet 4 bereberlik nağmalup liderliğini sürdürüyor.

Seri Bozanlar: İngilterede Stoke VE Fulham ilk galibiyetlerini 4 Haftada tanışmış oldu, Fransada Lider Toulouse 4 maç aradan sonra evinde St Etienne'e 1-0 yenilerek serisini bozdu, Almanyada Frankfurt ve Köln ilk galibiyetlerini 3 haftada elde ettiler.

13 Eylül 2010 Pazartesi

Yeni White Hart Lane

       Goal.com Tottenham'ın yeni stad projesini gün yüzüne çıkarmış.Stad için 400 milyon £ değer biçiliyor. Stadyumun önümüzdeki hafta meclis tavsiye raporu almak için yönetime oylamasına sunulacağı ve 30 eylülde kesinlik kazanacağı...

Talihsiz Açıklama

Bursa ile oynacakları Şamiyonlar ligi maçı öncesiyaptığı basın
toplantısı sırasında sorulan soru üzerine
"Guiza, her takımın kadrosunda görmek istediği bir futbolcudur"

Türkiye 2010 Krallar

Herkese bir kez daha gösterdik üstlendiğimiz bir turnuvayı daha yüzümüzün akıyla tamamladık. Türkiye 2010'un en dikkat çekici özelliği turnuvanın 183 ülkede yayınlanmış olması ve bu kupa tarihinin rekor olması oldu. Sırada Avrupa ve Dünya kupası ardından Olimpiyatlar yapmaya geldi.

Gelelim konumuza, İlk olarak Final Maçının MVP'si herkesin beklediği üzere Kevin Durant oldu. En İyi 5 ise Hidayet Türkoğlu, Kevin Durant, Milos Teodosic, Luis Scola ve  Linas Kleiza seçildi.En iyi 5'in 4ünün NBA'de oynaması NBA'in ne kadar büyük bir organizasyon olduğunu bir kez daha gösteriyor. Turnuvanın bitmesiyle sayı, asist ve ribaund kralları belli oldu. Maç başına 27,1 sayı atarak Arjantinle pivot Luis SCOLA oldu, Asistte ise aynı takımdan 6,4 asist ortalamasıyla Pablo PRIGIONI oldu, Ribaund krallığında ise ÇİN takımından Jianlian YI oldu.

Basketbolcularımıza gelirsek, Sayıda ve Ribaund dallarında Ersan İlyasova 13.5 sayı ve 7.6 ribaund ortalamasıyla 23. ve 6. sırada kendine yer buldu. Asistte maç başına 4 ortalamayla Kerem Tunçeri 11. sırada yer aldı. ve Top Çalmada 2,1 ortalamayla Sinan Güler 4. sırada yer aldı.

İstatistikler konusunda buradan daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Lotus Ve Cosworth motor anlaşması sonra eriyor

       Sezon başına imzalanan 3 yıllık sözleşme ile Cosworth, Lotus'a motor tedarik etmeyi kabul etmişti. Bu anlaşma Lotus formula 1'e katılmadan önce imzalandı.

       Ancak, Cosworth bu sözleşmeyi bozmak istiyor, bu nedenle Lotus'da yaygın motor tedarikçisi Renault ile anlaşma sağlamak için zemin hazırlıyormuş.

Takım  yöneticileri ise "anlaşma sözleşmeye tabidir ve ne kadar süreceğini hep birlikte göreceğiz" diyorlar....kaynak

Teşekkürler 12 Dev Adam

Kime sorsanız turnuva öncesi" Şampiyon Kim Olur" die Yüzde 90 ABD , yüzde 10 ise diğer takımlar çıkardı. Yani çok üzülmemize gerek yok kazanmak istiyorduk ama bunun için mucize bekliyorduk ama olmadı. Neyse bir gün mutlaka kazancaz bu finallerden birisini sadece bu yoldan çıkmayalım yeter...

12 Eylül 2010 Pazar

Baba Büyüksün!

baba sen çalım olayını bitirmişsin, hem direğe vurduruyorsun hem beşlik atıyorsun, ayıp denen bişey var demi :)

Blok Geldi, Faul Demedi :)



Uçuyoruz..........Hadi bakalım ABD, olan oldu sıra sende :)

11 Eylül 2010 Cumartesi

Derbiye Bedava Bilet



  Bitenekadar.com 19 Eylülde oynanacak Fenerbahçe - Beşikteş maçına 4 tane çift kişilik bilet hediye ediyor. Bunun için yapmanız gereken http://twitter.com/bitenekadar da takip eden ve Re-Tweet yapan üyelerine çekilişle dağıtacakmış.
Kampanyanın bitiş süresi ve kazananın belli olacağı tarih18 Eylül 2010 Cumartesi Saat 11:45. Elinizi çabuk tutun...

Yeni Defans Hattı, İlk Maç

       Yeni transfer Yobo'nun ilk maçı, Aykut Kocaman'ın Bilicadan tüm Fenerbahçeli taraftarlar gibi ne kadar çok kurtulmak istediğin bir kanıtı oldu. Yobo'nun takıma gelmesiyle Bilicayı keserek bize bayram hediyemizi verdi, artık tribünden ayağının dışıyla pas atar.

    Şimdi gelelim yeni defans hattına, Yobonun transferi ve Gökhan Gönül'ün durumunun belirsizliği Andre Santos'un formsuzluğu ve yabancı sınırı nedeniyle, geçen seneki vazgeçilmez dörtlüden 3'ünün olmadığı bir maç olacak. Geçen seneyi hatırlarsak o dörtlüden birinin olmaması bile takımı ne halleri düşürmüştü. Ancak sezon başından beri Aykut Kocaman'ın futbolculara verdiği " Herkesi oynatabilirim" ruh hali geçen sene yoktu ve bu da diğer futbolcuların hazır olmasını engelliyordu ve en ufak bi sakatlık ve ceza durumunda takım allak bullak oluyordu.

       Kayseri maçında oynayacak defans hattı büyük ihtimal Manisa maçındaki güzel performansıyla kariyerine başlayan Okan Alkan, Lugano, Fener formasıyla ilk maçına çıkacak olan Yobo ve Caner. Bu defans hattı Yobonun ilk maçı olması ve Caner'in güven vermemesi nedeniyle pek sağlıklı gözükmüyor. En büyük sorunları ofsayt taktiğinde yaşarız diye düşünüyorum. Kayserinin defans arkasına koşu yapan Cangele gibi çok tehlikeli bir arjantilisi var. Ofsayt sorununu en aza indirmek takımın göz bebeği Luganoya düşüyor...

10 Eylül 2010 Cuma

Şampiyonluk Ödülü

Her transfer sezonunda Türkiyede ki takımlarla adı anılan Mircea Lucescu'nun ülkemize gelmeme nedeni, ben olsam ben de gelmem...

İletişim

Mail Adresi: runaloff@hotmail.com