21 Mart 2011 Pazartesi

Alkış: Valencia

Hem güzel bir dayanışma örneği, hemde güzel bir reklam Valencia takımından. Bu hafta gördüğüm en güzel mesaj Japonya için...
Bu da Bank Asya'da oynanan Samsunspor - Giresunspor maçından. Samsunspor taraftarı tarafından.

19 Mart 2011 Cumartesi

Tribün #14: Banja Luka

Bosna-Hersek

Yeni Rakı: Galatasaray 1 - Fenerbahçe 2

 
Derbinin havasına bir türlü giremedim maç öncesi, bi heyecan yoktu içimde, golü yedik gene bişey olmadı sanırım gs'nin puan tablosundaki durumu ve son deplasman maçında almış olduğu skor buna neden oldu.

Maçla ilgili söylencek çok az şey var. Ligin ilk yarısındaki maçın bir kopyasıydı sanki tek farkı golleri oldu. Galatasaray bu sezon ki final maçına çok iyi hazırlanmış, ellerinden gelen herşeyi sahaya koydular ama Hagi, sanırım takımın 11. sırada olmasının verdiği bir hoca edasıyla büyük takım hocası gibi hareket edemiyor. Ayhan'ı oyuna aldığı anda yanımda ki arkadaşı dedim, " bu maç bizim" die öyle de oldu. Ayhan yerine hücuma yönelik bir futbolcu alsa belki kontradan golü bulabilirdi ama yapmadı ve kazanan biz olduk.

Semih, gerçekten büyük futbolcu, 90 dakika sahada olmamasına rağmen kenardan öyle bir giriyor ki oyuna sanki maçın başından beri sahadaymış gibi oynuyor. Son 2 hafta gene golcülüğünü konuşturdu ve gollerini attı.

Alex'e söylenecek bir söz kalmadı artık. Sahada olması yetiyor. 1 gol, 1 asistle oynadı gene. Sahada olsun yeter sadece.

Aykut kendini buldu artık. Takımda herkes ona saygı duyuyor. Niang'ın golden sonra direkt hocanın üstüne atlaması aynı zamanda sevildiğinide gösteriyor. İnşallah sezon sonunda da bu mutluğu devam eder.

4 Mart 2011 Cuma

No*7: #4


1. Fenerbahçemiz Kasımpaşa galibiyetiyle ligde üst üste 7 galibiyetini aldı. Ayrıca Aykut Kocaman bu seriyle kariyer rekorunu kırmış oldu.

2. İtalya Seri A'da Palermo evinde oynadığı ve 9 kişi tamamladığı maçı Udinese karşısında 7-0 kaybetti. Goller Di Natale(3) ve Alexis Sanchez(4)'den geldi.

3. Liverpool yeni hocası Kenny Dalglish ile ligde 7. maçında ilk mağlubiyetini aldı. 28. haftada oynanan maçı West Ham 3-1 kazandı.

4. Messi, inanılmaz goller kaçırdığı Valencia maçının 77. dakikasında takımını maçı getiren golü atarak. Real Madrid'le aralarındaki 7 puanlık farkı 1 günlük'de olsa 10 puan'a çıkardı.

5. Real Madrid, Malaga karşısında 7-0'lık rahat bir galibiyet aldı ve Barcelona ile arasındaki farkı tekrar 7 puan'a indirdi. Ayrıca Madrid'in 7 numarası Ronaldo takımının 7. gölünü 77. dakikada atması maçın içinde 7 sayısının bir çok defa vurgulanmasına neden oldu.

6. 1995 yapımı Se7en filminde,7 ölümcül günahı işleyenleri öldüren bir seri katilin hikayesi anlatılıyor. BaşrollerdeBrad Pitt ve Morgen Freeman oynuyor.

7. Yedi rakamının tarihsel değişimi altta resimde görülmekte.

Not: Resimin konuyla bir alakası yok sadece hoşuma gitti.

2 Mart 2011 Çarşamba

Bloguma Dokunma!

Mavi Gece!





United bu sezon ki 2. yenilgisini aldı. Rakip devre arasında inanılmaz paralar harcayan Chelsea'di! Chelsea adına ilk golü atan resimde ki genç brezilyalı oldu. Güzel goldü!