4 Mart 2011 Cuma

No*7: #4


1. Fenerbahçemiz Kasımpaşa galibiyetiyle ligde üst üste 7 galibiyetini aldı. Ayrıca Aykut Kocaman bu seriyle kariyer rekorunu kırmış oldu.

2. İtalya Seri A'da Palermo evinde oynadığı ve 9 kişi tamamladığı maçı Udinese karşısında 7-0 kaybetti. Goller Di Natale(3) ve Alexis Sanchez(4)'den geldi.

3. Liverpool yeni hocası Kenny Dalglish ile ligde 7. maçında ilk mağlubiyetini aldı. 28. haftada oynanan maçı West Ham 3-1 kazandı.

4. Messi, inanılmaz goller kaçırdığı Valencia maçının 77. dakikasında takımını maçı getiren golü atarak. Real Madrid'le aralarındaki 7 puanlık farkı 1 günlük'de olsa 10 puan'a çıkardı.

5. Real Madrid, Malaga karşısında 7-0'lık rahat bir galibiyet aldı ve Barcelona ile arasındaki farkı tekrar 7 puan'a indirdi. Ayrıca Madrid'in 7 numarası Ronaldo takımının 7. gölünü 77. dakikada atması maçın içinde 7 sayısının bir çok defa vurgulanmasına neden oldu.

6. 1995 yapımı Se7en filminde,7 ölümcül günahı işleyenleri öldüren bir seri katilin hikayesi anlatılıyor. BaşrollerdeBrad Pitt ve Morgen Freeman oynuyor.

7. Yedi rakamının tarihsel değişimi altta resimde görülmekte.

Not: Resimin konuyla bir alakası yok sadece hoşuma gitti.

Hiç yorum yok: