19 Mart 2011 Cumartesi

Yeni Rakı: Galatasaray 1 - Fenerbahçe 2

 
Derbinin havasına bir türlü giremedim maç öncesi, bi heyecan yoktu içimde, golü yedik gene bişey olmadı sanırım gs'nin puan tablosundaki durumu ve son deplasman maçında almış olduğu skor buna neden oldu.

Maçla ilgili söylencek çok az şey var. Ligin ilk yarısındaki maçın bir kopyasıydı sanki tek farkı golleri oldu. Galatasaray bu sezon ki final maçına çok iyi hazırlanmış, ellerinden gelen herşeyi sahaya koydular ama Hagi, sanırım takımın 11. sırada olmasının verdiği bir hoca edasıyla büyük takım hocası gibi hareket edemiyor. Ayhan'ı oyuna aldığı anda yanımda ki arkadaşı dedim, " bu maç bizim" die öyle de oldu. Ayhan yerine hücuma yönelik bir futbolcu alsa belki kontradan golü bulabilirdi ama yapmadı ve kazanan biz olduk.

Semih, gerçekten büyük futbolcu, 90 dakika sahada olmamasına rağmen kenardan öyle bir giriyor ki oyuna sanki maçın başından beri sahadaymış gibi oynuyor. Son 2 hafta gene golcülüğünü konuşturdu ve gollerini attı.

Alex'e söylenecek bir söz kalmadı artık. Sahada olması yetiyor. 1 gol, 1 asistle oynadı gene. Sahada olsun yeter sadece.

Aykut kendini buldu artık. Takımda herkes ona saygı duyuyor. Niang'ın golden sonra direkt hocanın üstüne atlaması aynı zamanda sevildiğinide gösteriyor. İnşallah sezon sonunda da bu mutluğu devam eder.

Hiç yorum yok: