28 Ocak 2011 Cuma

Veda: Fenerbahçe 2 - Gençlerbirliği 1



Maçla ilgili söylencek çok bişey yok. Bizim açımızdan hazırlık maçı havasındaydı. Ama güzel bir galibiyet oldu tebrikler. Eksileriyle artılarıyla yazalım maçta olanları.

Artılardan başlayalım. 

+ Semih'in Frikik'ten attığı gol inanılmazdı. Serdar'ın hatası olmasına rağmen güzel goldü. Diğer golüde penaltıdan attı. Bu sezon ki 11. golünü atmış oldu.

+ Gökay İravul inanılmaz futbolcu olacak bu gidişle. Topla çok rahat. Koşuları çok iyi. Xavi havası var sanki biraz inşallah kendini geliştirmeye devam eder.

+ Bekir inanılmaz şeyler yaptı bu gece. Çıkışları top kesişleri. Penaltı pozisyonunda ortayı yapanda oydu. Yedeklerde iyi bir alternatif oluyor gün geçtikçe.

+ Bireysel oyunların yanında fena bir maç olmadı bizim açımızdan. Rahat oynadık, güzel pas yaptık.

- Eksilere gelelim. 

- Birisi Caner'e orta açmayı öğretsin yalvarıyorum. Kaç senedir futbol oynuyor. Rusyaya da gitti geldi ama yok arkadaş, bom boş durumda topu nasıl dışarıya vuruyor anlamıyorum. Ümit Özat bile bu kadar dışarı atmıyordu topu.

- Semih dururken Kaptanlığı kim Bilica'ya verdi biri buna cevap versin. Var mı böyle bi saçmalık başka bi yerde!

- Bi de son yarım saat oynanmasaydı keşke. Gençler gelmiyor garantiledik die. Fener zaten 10 kişi kaldı. İlhan'la Bilica birbirlerine antremanda bile bu kadar top atmamıştır.

Hiç yorum yok: