14 Ocak 2011 Cuma

Kronik ağrı

Kronik ağrıgenellikle, en az 6 ay devam eden ya da bir zedelenmenin normal iyleşme süresinden veya devam eden bir hastalığın normal düzelme süresinden daha uzun süren bir ağrı olarak tanımlanmaktadır. Bu, şiddetli artrit ağrısı, şiddetli bel ağrısı, siddetli nöropatik ağrı, kronik migren, vb'yi içerebilir.

Fenerbahçe Futbol takımının-ne kadar takımsa artık- Aziz Yıldırım döneminde kazandığı en önemli özellik, Kronik ağrı şikayeti. Açıklamak gerekirse, takım artık başarısızlığa öyle alıştıki sahadaki futbolcular bunu normal bişeymiş gibi karşılıyor. Onu da geçtim taraftarlar, muhalefet de buna dahil oldu. Aziz Yıldırım öyle bir hakimiyet oluşturdu ki sanki Osmanlı Padişahı kimse ona bişey diyemiyor. Diyenin kellesi gidiyor.

Tv'ye çıkıyor ahkam kesiyorlar. Şunu yaptık bunu yaptık diyorlar. Yaptılar doğru Türkiyenin tesis bakımından ve Amatör braşlardaki başarı takımından 1 numaralı takımı yaptılar. Ama Futbol takımını Futbol Menejerlik oyununa çevirdiler. Sürekli hoca kovularak bişeylerin değişemeyeceğini hala öğrenemediler 13 sene boyunca daha da öğrenemezler.

Maçtan sonra Aykut istifa edecek haberleri çıktı. Sorun hoca'da değil şu andan sonra kim gelirse gelsin değişen bişeyin olacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'de artık hoca değişiklikleri artık alışkanlık oldu. Kanayan yaraya yara bantı yapıştırmaya benziyor, kısa bir sürede kullanılmaz hale geliyor. Artık toptan bişeylerin değişmesinin zamanı geldi ve onun içinde Aziz YILDIRIM'In İSTİFA ETmesi gerek.

Hiç yorum yok: