20 Ocak 2011 Perşembe

Real Barça!


 Betis 3(3) - Barça 1(6)

Barça, ilk maçın verdiği rahatlıkla çıktı Betis maçına. İlk maçta Camp Nou'da şov yapmışlardı. İniesta'nın yaptığı asist unutulmazlar arasına girdi şimdiden.

Maç bu rahatlıkla başlayınca ve Son lig maçından 8 kişilik bir rotasyon yapınca bu sezonki 3. mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Guardiola'da son dakika da yaptığı değişikliklerle skoru kabullenmişe benziyordu. Betis'e giderken Barça'lıların aklında turu geçelim yeter skor yenip yenmemiz önemli değil gibi bir düşünce varmış. Toplamda 6-3'lük skorla bunuda başardılar. Ama 28 maçlık yenilmezlik seriside bu şekilde son bulmuş oldu.

Aslında bu maçın blog'da yazılcak bişeyi yok ama insan sevdiği takımın önemsiz bir maçta dahi olsa bile yenilmesini hazmedemiyor. Abarttım biraz sanırım. Söylemek istediğim biz Barça'yı oynadığı futbol yüzünden seviyoruz yenilse dahi o futbolu görmek istiyoruz sahada. En azından kendi adıma bunu söyleyebiliyor. Bu gece uzay futbolundan eser yoktu. Burdan rica ediyorum yenilin ama o güzel futbolu bize izlettirin.( Sanki duycaklar:))

Hiç yorum yok: