21 Ocak 2011 Cuma

Antalya Kampı



Aykut Kocaman:
"Elimizde tek kalan ve en değerli olarak nitelendirebileceğimiz Süper Lig’i kazanmak için çok çalışacağız."

Andre Santos:
"Ben sol kanatın zayıf olduğu düşüncesine katılmıyorum.  Belki eksikler olabilir. Bunları düzeltmek bizim elimizde. Zayıf gibi görünen sol kanatın ilerde nasıl iyi olcağını göreceğiz"

Volkan Demirel:
"Odalarda, yemekte kendi aramızda konuşuyoruz. İnanmayan yok.  Başarılı olacağız. Desteğe ihtiyacımız var."

Stoch:
"Ligin 2.yarısına iyi bir giriş yaparsak ve ilk maçta Antalyaspor’a 2. maçta da Trabzonspor’a karşı kazanırsak önümüz net bir şekilde açılır. Hiç kimse lig sonunda ne olacağını bilemez."

Yobo:
"İlk yarıda hatalar yaptık ve kredimiz kalmadı, bu bizim için itici bir faktör. Hatalarımızı giderip birlik olarak, hatalarımızdan ders çıkararak daha iyi bir noktaya geleceğiz."

Bekir
"Çünkü bizi çok zor iki final maçı bekliyor. Zaten ikinci yarı oynayacağımız tüm maçlar final niteliğinde. Bunun için her şeyi yapıyoruz."

Alex:
"Cumartesi günü kazanıp, ilk yarıdaki kötü izleri silmek ve çıkış için ilk adımı atmak istiyoruz."

Gökhan Gönül:
"Daha bir takım olduk, takımca hareket etmeye başladık. 2. devreye inşallah daha iyi başlayacağız."


Antalya Kampı bugün itibariyle bitti. Yarın oynanacak Antalya maçından sonra Takım İstanbula dönüyor. Gelen haberler takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu gösteriyor. Bunun için Antalya kampı süresince bir çok çalışma yapıldı anlaşılan verimli olmuş.

Futbolcularda yaptıkları açıklamalarla durumun farkında olduklarını gösteriyorlar. Yapılan çalışmalar gerçeken işe yaramışmı yaramamışmı yarın gece oynanacak Antalya maçında belli olacak. Eğer söyledikleri gibiyse Antalya ve Trabzon maçlarından alınacak 6 puan elimizden kalan tek kulvarda yürümemize imkan tanıyacaktır.

Hiç yorum yok: