30 Ocak 2011 Pazar

Tribünde #1: Aliağa 71 - Fenerbahçe Ü: 94


Bu sene Fenerbahçe'nin ilk defa bir maçını canlı izledim. İnşallah, bir terslik olmazsa haftaya cumartesi ikincisini izleyeceğiz. Özlemişiz tribünde maç izlemeyi Unifeb'den 3 arkadaş gittik maça, akşam ki Trabzon maçını konuşarak gittik, konuşarak döndük. Güldük, eğlendik...

Neyse maça gelelim. Takımımıza söylenecek söz yok her geçen gün daha keyif vererek basketbol oynuyorlar. Topu çok iyi dolaştırıyorlar ve boş adamı buluyorlar. Bir ara o kadar abarttılar ki pas olayını Barcelona'ya rakip gösterdim tribünde kendimi tutamayarak :)

Ama takım olarak oyunumuz üst düzeydeyse bireysel performans olarakta üst seviyede özellikle Ömer Onan'ın. Valencia maçında bıraktığı yerde Petkimde devam etti üçlüklerine. 16 sayı attı yanınada bir ribaund bir asist ekledi. Ama topu kaptığımız anda ileri fırlaması inanılmaz. Tam bir fast break uzmanı...

Bir de Jasikevicius gerçeği var. şurada yazmıştım.İnanılmaz bir basketbol zekası var  ve sanırım bi yerlerinde üçüncü bir gözü var. İnsan attığı tüm paslarımı bakmadan atar. Bir tanesine baksın göz uçuyla yok. Ve inanılmaz bir pas atma yüzdesi var ve sahada olduğunu her hareketiyle belli etmesini çok iyi biliyor.

Takımla ilgili söylenecek fazla bir şey, yukarıda gözüme çarpanları yazdım. Rahat bir maç oldu daha 2. dakikada fark 10'lara çıktı, geçen seneye göre çok kolay kazandık Aliağa'da.

İlginç Not: Maçta yanımda oturan bir amcayla muhabbet ettik biraz. Aliağa Petkim'in amigosunun bir öğretmen olduğunu aynı zamanda bando takımı çalıştırdığını ve amigoluk yaptığını söyledi. Burdan o öğretmenimizi tebrik etmek istiyorum. Gelecekte Aliağa'da sıkı amigolar çıkabilir diye düşünüyorum...

SALON: Enka
HAKEMLER: Emin Moğulkoç, Uğur Özen, Erman Erdemli

ALİAĞA PETKİM (71): Erdem Türetken 2 (1 ribaund), Polat Kaya 10 (4 ribaund – 3 asist), Levent Bilgin 17 (4 ribaund), Jarvis Hayes 18 (5 ribaund – 2 asist), Kaan Üner 5 (1 ribaund – 5 asist), Kaspars Kambala 16 (8 ribaund – 2 asist), Brandon Hunter 3 (5 ribaund)

FENERBAHÇE ÜLKER (94): Roko Ukic 11 (7 ribaund – 3 asist), Mirsad Türkcan 11 (9 ribaund – 3 asist), Ömer Onan 16 (1 ribaund – 1 asist), Darjus Lavrinovic 7 (5 ribaund – 1 asist), Sarunas Jasikevicius 14 (1 ribaund – 3 asist), Kaya Peker 2 (3 ribaund), Oğuz Savaş 15 (3 ribaund – 1 asist), Can Maxim Mutaf 3 (1 ribaund), Marko Tomas 3 (3 ribaund – 5 asist), Sean May 2 (2 ribaund), Emir Preldzic 10 (4 ribaund – 2 asist)

1.PERİYOT: 22-31
2.PERİYOT: 17-25
3.PERİYOT: 15-16
4.PERİYOT: 17-22

Hiç yorum yok: