22 Ocak 2011 Cumartesi

Daum Stili! Antalya 0 - Fenerbahçe 1



Herşeyden önce Gökhan Gönül'ün golü inanılmazdı. Alex vari bir gol attı. Bu gol ayrıca futbol zekasının ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Seviyoruz seni GG!

Neyse maça gelirsek, söylenecek çok bişey olmadı aslında. Ama dikkat çeken ilk takım kadroları açıklandığında herkesin üst biter diye düşündüğü maç alt bitti. Hatta bi arkadaşım handikaplı Fener demiş. Ne akla hizmet dediyse artık. Ve bu maç yüzünden kuponu yatmış :)

Peki bu maç neden alt bitti. Çünkü Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu. Bunun içinde en garanti yol. Geçen sene Sportif Direktörlüğünü yaptığı Hoca(Daum)'ın taktiğiydi. Neydi bu taktik? Gümbür gümbür oynamaya gerek yok. Yetenekli ayaklarımız var, Mutlaka bir gol atarız, önemli olan defans. Bu taktik çıkan 11'e çokda yabancı değildi.Onun içim uygulamasıda kolay oldu.  Bunun için Aykut'a kızamam ama büyük bir takımın bu kadar da korkak oynamaması gerek.

Maçın olumlu taraflarına gelirsek. Devre arası demeçlerinde verilen birlik bereberlik mesajları  golden sonra Aykut Hoca'nın yanına giderek pekiştirildi. Bu iyi bişey. Gelecek için en azından. Alınan 3 puan çok önemliydi, ne olursa olsun. Haftaya oynanacak Trabzon maçı daha önemli bir hal aldı. Hem bizim hem de şampiyonluk için oynayan diğer takımların gözü bu maçta olacak.

Son olarak da iki gündür "17 de 17 neden olmasın" diye bişey dolaşıyor piyasada. Olmaz, çünkü 17 de 17 yapmak için Barcelona olmak gerek. Onlar bile yapamıyor yani. Gerçi 13 de 13 oldu ama bakalım :)

Hiç yorum yok: