22 Nisan 2011 Cuma

Sakin!



Trabzon sonunda puan kaybetti! Kaybedecekleri aşikardı, sonunda Es-Es deplasmanında kaybettiler puanı. Ama hiçbir şey bitmedi. Önümüzde bizim açımızdan zorlu 5 maç var ve bunların 3'ü deplasmanda. Eğer bu maçların hepsini kazanabilirsek 18 de 17 yaparak Şampiyon olacağız. Ve bu inanılmaz bir olay gerçekten harkülade.

Bazı arkadaşlar şimdiden şampiyonluğumuzu ilan etti ama bitmiş hiç bir şey yok. 2 sefer son anda şampiyonluk kaybetmiş takımın taraftarları biraz daha ihtiyatlı olmalı. Trabzonun yaşadığı şeylerin daha fazlasını biz yaşıyoruz, Trabzon 20 küsür senedir şampiyon olamıyor ama bizim onlara bakarak yaşadıklarımız daha ağır. Ve gene son haftalara geliyoruz. Şampiyon olmamız diğer 2 sezonda olduğu gibi bu sezonda bize bağlı.

Bir arkadaşlar kimse kimseye maç satmıyor bunu lütfen artık kimse yapmasın, bu şampiyonluk stresinden başka bişey değil. Biz nasıl Bursa'ya puan kaybettiysek, Trabzon'de Es-Es'e kaybetti. Bursa'yı onlar yendi bizde Es-Es'i yendik. Yapmamız gereken tek şey oyunumuza odaklanmak ve Trabzon'un sonuçlarını takmamak. Bunu yapacak kalitede futbolculara ve teknik heyete sahibiz.

Heyecan yüksek, takımda da taraftarda da, ama takımın heyecanının alınması gerek bunu yapması gerekende Aykut Kocaman. Onun için sonuna kadar takımımıza destek vermeliyiz. Antep maçında olduğu gibi maçın 90 dakikadan fazla olduğunu unutmamalıyız.

Hiç yorum yok: