25 Nisan 2011 Pazartesi

Tribünde #3: İzmir Çetesi


Ne denilebilirki bu maç için, gol vardı, maç bi gitti bi geldi, takım sonuna kadar vazgeçmedi maçtan, teknik heyette aynı şekilde ama tribünler için aynı şeyi söyleyemeyiz...

Maç hakkında konuşulacak çok şey var. Buca'yla bu sene yaptığımız toplam 3 maçta 20 gol olmuş. Belki bu sezon en çok gol yediğimiz takım Buca. Antep gibi, Bursa gibi bekleyipte bir gol bulursak maçı alırız havasında değillerdi. Sürekli atak yapalım derdindeydiler o nedenle çokta pozisyon verdiler. İlk yarıda kalemize 2 kere geldiler 2'side gol oldu. Bizim ilk yarıda bulduğumuz pozisyonlar vardı ama çok net değildi, Emre'nin harika golüyle beraberliği yakaladık ama ilk yarıyı 2-1 yenik kapattık.

2. yarı takım kendine gelir diye bekledik ama 3. golü yedik. Bu sene yapılan en iyi transferlerden Yobo'nun bireysel olarak 3. golde hatası barizdi.

3. golün gelmesinden sonra, teknik heyet Caner-Stoch değişikliğine gitti. Olumlu yansıdı bu takıma, Ediz'in bu kadar ucuz penaltı çalınmaması gerek dediği pozisyonda bazir penaltıydı. Alex'in penaltı ve Mehmet Topuz'un ortasıyla kafayla attığı gollerle 3 dakika içinde berebarliği sağladık. Bu sezon Süper Lig'de hiç oynamamış Guiza 2. forvet olarak oyunu giri, Maç boyunca olum çok az hareketi olan Semih güzel basında ilk topa dokunuşu gol oldu. Ve Antep maçında 90+4'de golü atan Santos bu sefer 90+2'de artık klasikleşen vuruşuyla skoru belirledi. 5-3


Tribün: Hayatımda Kadıköy dışında, Bursa ve Manisa stadlarına gittim. Buna rağmen İzmir Atatürk stadı kadar gereksiz bir stadı hiç bir yerde olduğunu sanmıyorum. 30 bin'e yakın Fenerli vardı Tribünlerde ama bir türlü organize olunamadı. Ayrıca taraftarlar 3-1'den sonra takımı yuhalamaya falan başladı ama takım buna rağmen maçtan kopmadı ve maçı çevirmesini bildi. Yani Şampiyonluğu takım taraftarlardan daha çok istiyor.

Teknik Heyet: Aykut Kocaman 3-1 geriye düştükten sonra yaptığı 2 değişiklikle maçı ve şampiyonluğu ne kadar istediğini bir kez daha gösterdi. Şimdi kontrol elinde inşallah son dakika kazası olmaz gene.

Ayrıca bu sezon 2. defa 3. golü isteyen rakip taraftar 3. golü buldu ama 5 tane yedi. Diğer takımı herkes biliyor zaten.

Kaldı 4.

Hiç yorum yok: