18 Ekim 2010 Pazartesi

Duvar Pası : 4-1


 Yavaş yavaş yıllardır istediğimiz takım ortaya çıkıyor.Aykut Kocaman'a bunun için çok teşekkür etmeli ve sonuna kadar destek olmalıyız. Sağdan-Soldan-Ortadan geliyoruz. Futbolcular istekli. Koşuyorlar, ediyorlar ellerinden geleni yapıyorlar o da sonuçu ortaya çıkıyor. Şimdi kısa kısa maçtan aklımızda kalanları yazakım...

Özer, tam yavaş yavaş form tutacak derken talihsiz bir şekilde sakatlandı gene. Acil şifalar diliyoruz ama ilk devreyi kapatır büyük ihtimal.

+ Maçın içinde bunları çok yaptık özellikle Semih bu konuda çok çalıştı. Arkadaşlarından aldığı paslarını koşu yollarına çok güzel bıraktı. Attığımız ilk 3 gol bu şekilde oldu.

+ Stoch ve Dia'nın birlikte oynaması için ortasahanın 3lenmesi gerekiyor yoksa takım ikiye bölünüyor. 4 futbolcu ilerde 6 futbolcu geride.

+ Mehmet Topuz, tartışmasız gecenin en çok çalışan futbolcusuydu. Emre'nin yanında alışık olmadığı bir pozisyonda Fenerbahçeye geldiğinden beri en güzel performanslarından birini sergiledi.

+ Ligdeki en golcü takım olma özelliğimizi koruduk. 24 attık 11  yedik. Maç başına 4 gol ortalama bol bol gol izliyoruz bu sezon.

+ Yarım Niang ve Alex'siz, İlk İstanbul dışı deplasman galibiyetimizi aldık. 

+ Volkan, çıkarıdığı toplarla gene görevini fazlasıyla yerine getirdi. Ayrıca Ceza sahası içinde hiç bir posizyon vermememizde -gol hariç- ümit verici bir gelişme.

Hiç yorum yok: