2 Ekim 2010 Cumartesi

Milli Takım ve Fenerbahçe

Milli takım Almanya ve Azerbaycan maçı kadrosu açıklanmış. 5 Futbolcu tüm kadro STSL'den. Tam kadro için burdan. Fenerbahçemizden 6 tane futbolcu bulunuyor.  Bu sayı BJK'den sonra milli takıma en çok futbolcu veren 2. takımız demek oluyor. Bu 6 futbolcu şöyle...

Kaleci: Volkan Demirel
Defans: Gökhan Gönül
Orta Saha: Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı
Forvet: Semih Şentürk

        Kim eklenebilirdi diye sorulacak olursak bu listeye Mehmet Topuz olabilir ama oda o kadar önemli değil. Dikkat çekici bir diğer şeyse Kazım Kazım'ın kadroya çağırılmaması.

Tabi bir de yabancı futbolcuların milli takımlarına çağırılması duruma var.

           Santos Brezilya milli takımına çağırılmış durumda. Büyük ihtimal Lugano'da ülkesinin 9 Ekimde Endonezya ve 12 Ekimde Çin ile oynanacak hazırlık maçlarına çağırılacaktır. Dia ve Niang'da ülkelerinin 9 Ekimde Mauritius-orası neresi demeyin- oynayağı maça çağırılacaklardır. Stoch ise sakat durumda ama genede Slovakya'nın kadrosunu çağırılacaktır. Yobo'da Nijerya milli takımının 8 ekimde Gine ile maça çağırıldığını düşünürsek- Kaptan büyük ihtimal çağırılır.

          Bu listeyle toplam 12 futbolcumuz milli maçlar nedeniyle takımdan ayrı kalacak, umalım sakatlıklar en az düzeyde olsun ve oynadıkları maçları kazanıp takıma moralli dönsünler. Milli maç arasından sonra oynacak olduğumuz Konya maçı çok kritik olacaktır.

Hiç yorum yok: