24 Ekim 2010 Pazar

Derbi: 0-0



11. senede büyü bozuldu. Ama bu derbinin diğerlerinden farkı. GS, oynamak için çıkmamıştı sahaya. Bu sefer oynatmak istemeyenler onlardı. Ve bunu başardılar. Elano-Misi çıktıktan sonra Pino'yu da orta saha sayarsak 4-6-0'a geldi. Hagi'nin ilk maçında kontrollü futbol oynatmak istemesi normal ve başardıda. Pino'ya atılan ara topları ve pino'nun kıvrak ayaklarıyla posizyona girmeye denediler ve  bunu da başardılar. Pino biraz daha dikkatli olsaydı maçı da alabilirlerdi. 

Bize gelirsek, Konya maçını kadrosuyla çıktık desek yanlış olmaz sadece Alex vardı. Aykut Kocaman maça göre taktik değiştirmeyeceğini gösterdi. Niang'ın Aykut'un altından geçen daha sonrasında Servet'in Aykut'a çarptırdığı top gol olmayınca dedim bu sefer olmuycak. Neyse yapcak bişey yok sonuçta. Sakalımızı kestiler sadece. Nasılsa o sakal daha gür çıkacaktır. 

Bir de Tribünler gerçekten bitmiş. Evde izler gibi maç izleniyor. İngiltere ligi kıvamında. Sabri'nin maç bittikten sonra yaptığına anlam veremedim. Tamam Tribünler isteyebilir onlarında nasıl istediğini anlamadım alınan 1 puan var sadece. Demek ki Kadıköy'den 1 puan almak onlar için yeterli. 

Hakem'e söylenecek bişey yok. Sertliğe müsade etti GS'nin istediği oldu. Ama "O" yardımcı hakem Ofsayt pozisyonlarına hangi açıyla bakıyordu bilmiyorum.

Hiç yorum yok: