6 Kasım 2010 Cumartesi

Gönüller Şen: 4-2


Dumanlı bir maç oldu ama maçı almasını bildik. 11. maçımızda 29. golümüzü attık 14. golümüzü yedik. Maç başına yaklaşık 4 ortalamayla oynuyoruz. Hücum konusunda sıkıntı çekmiyoruz, aynı şekilde posizyon verme konusunda da sıkıntı çekmiyoruz. Bunun nedeni maçı ön alanda oynamak istiyoruz, stoperlerimizin yavaş olması ve bazen bireysel hatalar yapması sonucu golleri yiyoruz. Bir de ilk müdahelelerde geç kalınıyor...

+Maça iştahlı başladık bunun sonucu olarak kazanılan bir penaltı ve Kaptan'ın golüyle öne geçtik.

+ Maçtan önce arkadaşla konuşurken Sezer Örtürk çok iyi topçu demiştim beni yanıltmadı ve golünü attı.

+ Semih arka arkaya Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül'ün nerdeyse aynı yere açtıkları ortaların birisini gol yapmayı başardı. 

+ Lugano'nun atılmasını sadece ona bağlamıyorum büyük ihtimal tahrik vardır ama yapmaması gerekirdi. Hakem raporuna göre daha fazla'da ceza alabilir.

+ Gökhan Gönül, maçın Semihle birlikte en iyi adamıydı bizim adımıa. Güzel iki pas attı bir gol attı. 2 asist 1 gol hiç fena değil.



+ Semih Şentürk ne kadar etkili bir forvet olduğunu bir kez daha gösterdi. Çok temiz 2 tane gol vuruşu yaptı. Bu sezon ki gol sayısını 6'ya çıkardı. Resimde ki takım arkadaşlarına mesaj vermiş oldu :)

+ Emre'nin sakatlığı ciddi sanırım kimse kesin birşey söylemiyor ama Selçuk'un da sakat olması Cristian ve Mehmet Topuz'a çok iş düşecektir.

+ Bu arada Alex ligde 99. golünü attı. Çok verimli bir maç oynadı semih  ve gökhan'la güzel paslaşmalar yaptı sonucunda goller geldi.

Hiç yorum yok: