22 Kasım 2010 Pazartesi

Alex-Trick : 5-2


Maçın ilk yarısını sınavlarım nedeniyle izleyemedim. İkinci yarısına yetişebildim. Maçta en çok sevindiğim olay Gökay'ın 90 dakika boyunca çok iyi bir performans sergilemesi oldu. Hem kendisine güvenenleri mahçup etmemiş oldu hem de alttan gelecek gençlere yol açmış oldu. İlk yarıyı özetten izleyebildim daha doğrusu sadece golleri izleyebildim. ikinci yarıdan ve ilk yarıdan -gollerden- akılda kalanları kısa kısa yazalım...

+ Alex hem 30. saniye de attı hemde 3.000 golü attı. O gole yakışır güzellikte olmuş gol de...

+ ilk 3 golde sağ kanattan başlayan ataklarla oluştu. Gökhan G. yavaş yavaş eski formuna yaklaşıyor orta konusunda...

+ Toplamda 35. Kadıköyde ki 21 golümüzü attık. Bol bol gol izlemek isteyenlerin Kadıköyde ki maçları kaçırmaması gerek.

+ Taraftara gelince laubali ve oynamak istemeyen futbolculara tahammülleri yok. Olmamalı da zaten. Ama takım iyi giderken de ıslıklamarı biraz saçma kaçıyor.

+ İç sahada Kayseri ile birlikte hiç yenilmeyen 2 takımdan biriyiz. 5 Galibiyet 2 Beraberlik.

+ 8. hafta geçerken Maç başına gol ortalaması 4'tü, 13. hafta geride kaldı hala bu oran devam ediyor.  Bu ortalama devam ederse sezon sonuna kadar 136 gol izleyebiliriz Fener maçlarında :)

+  Alex bugün attığı 3 golle takımın 9 golle en golcüsü durumuna geldi. Onu bugün birbirlerine birer gol attıran- ikisi de harika gollerdi- 8'er golle Niang ve Semih geliyor. Bu üçlü takımın attığı gollerin Yüzde 71,5 altına imzalarını attılar.

+Son olarakda hucümda ne güzel paslaşıyoruz öyle. İnanılmaz uyumlu. 4. gol özellikle Dia-Niang-Semih-Niang ne kadar güzel paslaştı aynı şekilde 5. golde de bu üçlü çok güzel paslaştılar. Takımımızı izlemek günden güne keyif veriyor iç saha maçlarında inşallah yavaş yavaş deplasman maçlarıda aynı güzellikte izlemesi keyifli olur.

14. Hafta:   İBB - Fenerbahçe

Hiç yorum yok: