28 Kasım 2010 Pazar

Lanete Son: 0-1


Yenmemiz gereken bir maçtı özellikle Trabzonun Antep deplasmanında kazanmasından sonra. Zor oldu ama güzel oldu. Alex 3 binli sayıları çok sevdi atmaya devam ediyor. Cristian'ın baskısı Mehmet T. güzel ortası ve Alex'in ustalığıyla attığımız güzel golle 1-0 kazandık. Maçtan aklımda kalanları kısa kısa yazmaya devam...

+ İlk önce Belediye TAŞ gibi takım gerçekten. Girenler çıkanları aratmıyor.

+ Niang bu akşamın şansız futbolcusuydu, çok çalıştı ama bir türlü gol sevinci yaşayamadı ama biz onu gol atmasada seviyoruz.

+Gökay her maç üstüne koyuyor, hucüm bölgesinde biraz çekingen ama oynadıkça onuda aşacaktır.

+Gökhan G., Rıdvan Dilmen'in dediği gibi gücünü ekonomik kullanamıyor. İlk yarıda arı gibiydi. Her atakta en önde koşan futbolcuydu bir ara sakatlanır gibi oldu ama maça devam etti.

+ İstanbulda oynadığımız 9. maçıda kaybetmemiş olduk bu maçla birlikte. 7'si Kadıköy'de 1 Kasımpaşa deplasmanı bi de bu gece ki İBB deplasmanı. 7 galibiyet 2 berabelerlik. İkinci yarıda ki 2 deplasman derbisini düşününce güzel istatistik. Bursa, Trabzon ve Kayseri maçlarınıda Kadıköy'de oynayacak olmamız var. Ama Fikstür avantajı hiç bir zaman bize yaramıyor orası da var.

+ Bu sezon 4. sefer bir maçı gol yemeden tamamlamış olduk.

+Performansı bakımından vasat olarak söyleyeceğimiz bir Caner var. O da sol açık'a koysan oynayamıyor beke koysan oynayamıyor. Nasıl olcak anlamadım gitti.

+Gecenin fotosunu ekleyecektim ama öyle bir foto bulamadım daha. Ama foto'da yazacak olan şeyi yazayım: "Sen WAR'san Bizde WAR'ız"

Hiç yorum yok: