19 Kasım 2010 Cuma

Yılın Golü Adayları



Fifa yılın golü adaylarını açıklamış. Bizim oyumuz Hamit Altıntop'a. Biraz milliyetçi bir oy ama olsun. Hamit'e helal olsun. Belirlenen 10 Gol'de harkülade. Golleri

1. Hamit Altıntop(10/10): Robben'in Şampiyonlar ligi yarı finalinde MANU'ya attığı golün bir gelişmiş versiyonu. İnanılmaz bir vuruş gerçekten.

2. Linus Halleniun(9/10): İsveç'li futbolcunun golü Hamit'in attığı gol seçilmezse seçilmesini istediğim gollerden birisi.

3. Kumi Yokoyama(9/10): Japon futbolcunun golü Oktay'ı o meşhur 7 kişiyi çalımlayarak attığı gole benziyor. Gene Hamit'in golü seçilmezse seçilmesini istediğim gollerden birisi.

4. Matthew Burrows(8/10): Bu golü bilmeyen yoktur sanırım. Messi'de kim oluyormuş başlığında Dünya Basınına duyurulmuştu. Nadir görülen gollerden birisi.

5.Giovanni VAN BRONCKHORST(7/10): Dünya kupasından atılan en güzel goldü bana göre. Beklenmedik bir oyuncudan beklenmedik bir şut.

6. Lionel Messi(6/10): Bu golü messi değil'de başka biri atsa daha çok dikkat çekerdi ama o attığı için normal geliyor artık.

7. Samir Nasri(6/10): Kişisel beceri kokan başka bir gol. Fransız futbolcudan bir resital.

8. Arjen Robben(6/10): Klasik bir Robben golü. Robben'in daha güzel golleri var bana göre.

9. Neymar(6/10): Brezilya piyasasının yeni gözdesi. Kişisel becerisi çok fazla, o yetenekleriyle güzel bir gol atmış.

10.Siphiwe TSHABALALA(5/10): Bana göre listedeki en zayıf gol. Ama pozisyon listedeki tek takım oyunuyla oluşmuş pozisyon.

Oy vermek için Burdan! Kime oy vereceğinizi biliyorsunuz söyletmeyin...

Hiç yorum yok: