14 Şubat 2011 Pazartesi

No*7: #2



1. Liverpool'un Ajax'dan transferi Uruguaylı Luis Suarez 7 Numaralı formayı sırtına geçirmiş. Son hafta oynanan Wigan maçında iki topu direkten dönmüş ama takımının kazanmasına yetecek golü atamamış. Onun adına şansız bir hafta.

2. Edinson Cavani bu sezonun en göze batan 7 numarası. Napoli'nin deplasmanda Roma'yı 2-0 yendiği maçta takımı adını iki golüde o attı ve takımının zirve takibine devam etmesine yardımcı oldu. Ayrıca bu sezon Serie A'da 20. golünü attı.

3. Barça'nın 16 maçlık serisinin son bulduğu Gijon deplasmanında beraberliği 7 numarası David Villa'nın attığı golle kurtardı. Ve bu sezon La Liga'da 15. golünü attı.

4. İzmir derbisinde Altay, Karşıyakayı 1-0 yendi. Ve 7 maçlık kazanamama serisine son verdi.

5. Ankaragücü Son 7 resmi maçta kazanamıyordu. Evinde oynadığı Beşiktaş maçında bu seriye aldığı 1-0'lık skorla son verdi.

6. Bu hafta iki 7 numara için pek iyi geçmedi. Cardozo ve Forlan takımları adına penaltı atışlarından yararlanamadı. Cardozo'nun kaçırdığı penaltı takımının puan almasını pek etkilemedi ama Forlan'ın kaçırdığı penaltı takımı Atletico'nun puan almasını sağlayabilirdi.

7. Fenerbahçemizin 7 Numarası Niang bu sezonki güzel performansıda devam ediyor. Kayserispor maçında attığı golle bu sezonki 12. golünün altına imza attı.

Not: 7 candır.

Hiç yorum yok: