22 Eylül 2010 Çarşamba

Avrupadan Futbol: Messi

 Ujfalusi'nin Messi'yi sakatladığı an Marca'nın manşetinde (Marca)

           Bu haftaya damgasını vuran resimde de gördüğünüz gibi messi'nin sakatlık posizyonu. Söylenecek söz pozitif futbolu destekleyen birisi olarak Ujfalusi'nin iki maç cezayla kurtulmasını az olarak buluyorum. fikrimi başka bi konuda daha açık bi şekilde anlatcam neyse dönelim asıl konumuza dönelim

Haftanın sürprizleri : İngilteye ve Almanyada sürpriz denilebilecek bi skor olması. Stuttgart'ın 7-0 lık galibiyeti belki bu kategoriye girebilir. Ek olarak Dortmund'un Ruhr derbisinde Schalke'yi deplasmanda yenmesi gösterilebilir. İspanyada da aynı şekilde neredeyse tüm favoriler maçlarını kazanmayı bildi. Hafta içi şampiyonlar liginde galip gelen Milan'ın Catania ile evinde berabere kalması haftanın sürprizlerinden birisiydi.

Golcüler(6 golden fazla atılan maçlar): Almanyadan Stuttgart, B. M.gladbach 7-0 yenerek bu kategoriye girmeye hak kazandı. Bu Kategoriye girmeye yaklaşan maçlar ise 3-2 lik skorla sonuçlanan Manu - Liverpool maçı.

Nağmalup: STSL'de maçı tatil edilen Bursaspor, İngiltere liginde 5 te 5 le giden Chelsea, Hafta içi oynadığı maçla 5 te 5 yapan Mainz 05, 3 te 3 yapan Valencia, İtalyadan 2 galibiyet 1 bereberlikleri bulunan İnter ve Cesena, Fransada 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ile 3. sırada bulunan Rennes ve Rusya liginin Nağmağlup lidersi Zenit.

Seri Bozanlar: Tuncay'ı oynatarak ilk galibiyetiyle tanışan Stoke City, İspanya ligine 2 de 0 la başlayan,  ligin 3 haftasında Zaragozayı evinde 2-0 yenen Racing Santander, Almanyada 4 hafta sonra yenilen Hoffenheim ve 4. haftada ilk galibiyetini alan Wolfsburg seri bozan takımlar.

Hiç yorum yok: