14 Eylül 2010 Salı

Avrupadan Futbol

Haftanın sürprizleri : Barcelonayı yeni golcüsü Valdez'in attığı 2 golle Nou Camp'da deviren Hercules ve Old Trafford'da 90 dakikaya 3-1 yenik durumda giren Everton'un 90+1 ve 90+2. dakikada Cahil ve Arteta'nın golleriyle beraberliği kurtarmayı bildi ve futbolun 90 dakika olduğunu herkese bir kez daha hatırlattı Son olarak geçen sezon son ana kadar şampiyonluğu kovalayan bu seneye de kadrosunu güçlendirerek giren Roma'nın deplasman da Cagliariden 5 yemesi oldu.

Golcüler(6 golden fazla atılan maçlar): Trabzonspor güzel futboluyla Sivasspor'u 6-1 yenmesi(Alanzinho'nun pası mükemmeldi), Malaga'nın deplasmanda Zaragoza'yı 5-3 yenmesi ve Zaragozanın kalecisinin Leo Franco olduğunu bir kez daha hatırlatalım, Everton&Manu maçı 3-3 biterek listemize girmeye hak kazandı. İtalya Liginde Cagliari - Roma maçı 5-1 ve Juventus - Sampdoria 3-3 bitti. Sampdoria'nın Cassano önderliğinde çok can yakacağı belli oldu.

Nağmalup: İngiltere'de Chelsea 4 de 4,  Türkiyede Bursaspor 4 de 4, Almanyada Hoffenheim ve Mainz 3 de 3, İspanyada Atletico Madrid ve Valencia 2 de 2, İtalyada Chiveo 2 de 2, Fransada Rennes(2.) 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve Rusyada Zenit 18 maç sonunda 14 galibiyet 4 bereberlik nağmalup liderliğini sürdürüyor.

Seri Bozanlar: İngilterede Stoke VE Fulham ilk galibiyetlerini 4 Haftada tanışmış oldu, Fransada Lider Toulouse 4 maç aradan sonra evinde St Etienne'e 1-0 yenilerek serisini bozdu, Almanyada Frankfurt ve Köln ilk galibiyetlerini 3 haftada elde ettiler.

Hiç yorum yok: