23 Eylül 2010 Perşembe

Roma İçin Çanlar Çalıyor

                 Hazırlık maçları dahil olmak üzere yapılan 9 maçta 5 beraberlik 3 mağlubiyet 1 galibiyet ve alınan tek galibiyet ve o galibiyet Serie B'de mücadele eden Pescara'ya karşı 1-0 skorla, gol Totti.

               Sezon başında atılan 7 gole karşılık kalesinde gördüğü 13 gol. İtalya liginde 2 bereberlik 2 mağlubiyet ile 18. sırada ve Şampiyonlar liginde deplesmanda alınan 2-0'lık Bayern Munich mağlubiyeti. Ranieri için iyi sinyaller değil bunlar. 



                  Sezon başında yapılan Adriano'yu İtalyaya geri getirme projesi, Milan'dan kiralanan Boriello aynı şekilde Palermodan alınan Fabio Simplicio ve kiralık olarak oynayan Burdisso'nun 8 milyon Euro verilerek bonservisinin alınması. Ve bir kaç genç takviye, geçen sene ki kadronun korunmasıyla birlikte ve geçen sene ki 25 maçlık serinin verdiği güvenle Roma'dan beklentiler bu sene daha fazlaydı. Ama sezon başı itibariyle takım pekte beklentileri karşılamış gibi durmuyor.

                İtalyada çıkan Fatih Terim haberleri böyle giderse gerçek olacak gibi duruyor. Bu hafta Stadio Olimpico'da oynanacak olan İnter maçı , Şampiyonlar liginde oynanacak olan Cluj maçı öncesi takımın hocasının değişmesine neden olabilir.

Hiç yorum yok: