11 Eylül 2010 Cumartesi

Yeni Defans Hattı, İlk Maç

       Yeni transfer Yobo'nun ilk maçı, Aykut Kocaman'ın Bilicadan tüm Fenerbahçeli taraftarlar gibi ne kadar çok kurtulmak istediğin bir kanıtı oldu. Yobo'nun takıma gelmesiyle Bilicayı keserek bize bayram hediyemizi verdi, artık tribünden ayağının dışıyla pas atar.

    Şimdi gelelim yeni defans hattına, Yobonun transferi ve Gökhan Gönül'ün durumunun belirsizliği Andre Santos'un formsuzluğu ve yabancı sınırı nedeniyle, geçen seneki vazgeçilmez dörtlüden 3'ünün olmadığı bir maç olacak. Geçen seneyi hatırlarsak o dörtlüden birinin olmaması bile takımı ne halleri düşürmüştü. Ancak sezon başından beri Aykut Kocaman'ın futbolculara verdiği " Herkesi oynatabilirim" ruh hali geçen sene yoktu ve bu da diğer futbolcuların hazır olmasını engelliyordu ve en ufak bi sakatlık ve ceza durumunda takım allak bullak oluyordu.

       Kayseri maçında oynayacak defans hattı büyük ihtimal Manisa maçındaki güzel performansıyla kariyerine başlayan Okan Alkan, Lugano, Fener formasıyla ilk maçına çıkacak olan Yobo ve Caner. Bu defans hattı Yobonun ilk maçı olması ve Caner'in güven vermemesi nedeniyle pek sağlıklı gözükmüyor. En büyük sorunları ofsayt taktiğinde yaşarız diye düşünüyorum. Kayserinin defans arkasına koşu yapan Cangele gibi çok tehlikeli bir arjantilisi var. Ofsayt sorununu en aza indirmek takımın göz bebeği Luganoya düşüyor...

Hiç yorum yok: