28 Eylül 2010 Salı

İşte Forvet: Niang ve 3 Gol





        Maç hakkında bişeyler yazmadan önce sonunda aradığımız forveti bulduk gibi geliyor Allah nazarlardan saklasın...Top alıyor, saklıyor, hızlı, çalım atıyor, şut çekiyor, kafa vuruyor, çalışkan ne zamandır istediğimiz forvet inşallah böyle devam eder...

      Maça gelirsek; İlk yarı bizim açımızdan bakarsak, ilerde basmaya çalıştık ancak ilerde basmaya alışmamış bir defans hattıyla oynadığımız için ortasaha-defans arasında bir boşluk oluştu bu boşluk nedeniylede çok posizyon verdik tabi bireysel hatalarda vardı bu posizyonları verirken. Ona rağmen Dia'nın etkili oyunu Emrenin güzel golü ve Kaptan'ın penaltısıyla ilk yarıyı 3-2 önde bitirdik.

        İkinci yarıya Caner-Santos, Bilica-Yobo değişiklikleriyle başladık ve ilk yarıda yaptığımız top kayıplarını ikinci yarıda yapmamaya çalıştık, defansın dikkatli oyunuda buna eklenince kaliteli ayaklarımızla bir anda farka gittik. Bu maç gene şunu gösterdi emrenin yanına sağlam bir defansif ön libero şart, emre kalitesinde iki yönlü oynayabilen alabiliyorlarsa ne ala!

Hiç yorum yok: